Kategória: Ajtóvezérlők és ajtómotorok

VEGA OPR521 egyenáramú ajtómozgató elektronika

Az OPR521 egy mobiltelefonos applikációval is programozható maximális tudású ajtóvezérlő több különleges funkcióval. Alkalmas bármilyen egyenáramú hajtóműves, encoderes motor működtetésére. Használható az általunk kínált hajtóműves egyenáramú motorokhoz, vagy meglévő hajtások esetén; Sematic DC-PWM, az ADDI által gyártott SIEMENS SIDOOR AT25 / AT12 / AT18 / AT40, valamint a KAG motoros OTIS és a Selcom ajtóvezérlő elektronikák kiváltására. Minden működési paramétere széles tartományban állítható, ezért szinte minden egyenáramú motorhoz használható.

A Google play-ről letölthető Visual Doors alkalmazás segítségével mobiltelefonos applikációval is programozhatjuk. Grafikus felületen látjuk a menet és sebesség jelleggörbéket és ezen keresztül állítani is tudjuk a paramétereket. Igény esetén segítséget nyújtunk a telefon beállításához.

Különleges funkciók:

5.1. IxT védelem
A funkció mindig aktív, és megvédi a motort a mechanikai eröltetéstől vagy az olyan akadályok miatti túlterheléstől ami nehezíti az ajtó normál mozgását. Ha a motor által felvett áram túllép egy bizonyos küszöbértéket (kb. 5 A) tovább
mint 7 másodperc, a panel le tilt, és IxT riasztásban marad.
Körülbelül 15 másodperces szünet után a hajtás csökkentett sebességgel bezárja az ajtót.

5.2. Vandálbiztos funkció
Ez a funkció csak akkor aktiválható, ha a fényfüggönyöket a G0 paraméter engedélyezi. Ha a meghajtóhoz csatlakoztatott fényfüggöny a készülékben beállítottnál hosszabb ideig tartós akadályt észlel a hajtás lassú zárást ad. A zárást hangjelzés is jelzi.

5.3. Fényfüggöny Vega B-LIFT 240 biztonsági teszt.
A funkció csak akkor aktiválható, ha a fényfüggönyöket a G0 paraméter engedélyezi. A funkció az M6 → G2 paraméterrel engedélyezhető. Ha a biztonsági teszt engedélyezve van, az ajtó teljesen becsukott állapotában a Drive tesztet végez a fényfüggönyön, hogyellenőrizze, hogy megfelelően működik-e. Ha a teszt sikertelen, az ajtók alacsony sebességgel záródnak, és a zárást hangjelzés is jelzi.

5.4. Ajtóvisszanyitás pontos szintben – EN81-20/50
A funkciót az M7 → P0 = 1 paraméterrel lehet engedélyezni 
Ha az újranyitás engedélyezve van, amikor a [ZÁRÁS] parancs már nem aktív, néhány másodperc múlva (programozható) az vezérlő néhány centiméterrel újra kinyitja az ajtót (programozható).

Kézikönyv: OPR521 EN felhasználoi kézikönyv 

Kapcsolódó termékek