Lift karbantartás, -felújítás
új lift építés, lift vezérlés gyártás és beszerelés, vezérlés gyártás, lift ajtó elektronika -javítás, -gyártás, lift tabló gyártás vezérlési alkatrészek forgalmazása

Cím: 1171 Budapest, Gömbvirág utca 78. | Tel.: +36 20 982 1205 | Mobil: +36 20 982 1205 | E-mail: innolift@innolift.hu

TABLÓ GYÁRTÁS

Az Innolift Szerviz 2014 év végétől gyártja a korábban Csaplár Lift Kft. által gyártott tablórendszereket, külső és belső tablókat. Alkatrészt és szervízt biztosítunk a Csaplárlift akár 20 éves gyártmányaihoz is. Vállalunk minden meglévő, és amennyiben technikailag lehetséges, új vezérléshez is tabló gyártást.

Üzemeltetők számára beszerelést is vállalkunk.

Tovább olvas...

Gyártmányaink

Meglévő felvonókhoz:

  • Belső tabló: 7 szegmenses kijelzéssel, vagy bármilyen LCD vagy TFT kijelzővel. Mikrokapcsolós vagy érintős, szenzoros nyomógombokkal.
  • Külső tablóinkba ugyan ezen opciókat kínáljuk, bármilyen jelzés kódolással, vagy kódváltóval ellátva.
  • VEGA ”ENCSER” rendszer: 4 vezetékes kijelző rendszer, amit bármilyen relés, vagy hagyományos kijelzéskódolású vezérlésre rá lehet építeni. Pl: Schindler relés gyűjtős felvonóra a gépházba felszereljük a kódoló (ENCSER) készüléket, melyet az emelet relék lábairól közvetlen hajtunk meg – így nincs többé szükség a szintjelző tárcsára az állomás másolón – és innen négyvezetékes szint, és irány jelzést illetve szabadon választva hiba stb. jelzést adunk mind a külső, mind pedig a belső tablókra. Ezeket a tablókat később fel lehet használni vezérlés csere esetén, egy általunk gyártott VEG2000 alapú vezérlésben. A kijelzők lehetnek a mi gyártmányaink, vagy a VEGA által gyártott LCD vagy TFT kijelzők (http://www.vegalift.it/en/).
  • Tablóinkat el tudjuk látni igény esetén proxy engedélyezővel is. Lásd PROXYENGEDÉLYEZŐK leírást.

Új vezérlések esetén, a vezérlés gyártmányától függően, többnyire illeszteni tudjuk saját gyártmányainkat az új vezérléshez.

Utánrendelés javításhoz:

Régebbi vezérléseknél fontos lehet a polaritások eldöntése, ezért, ha lehet, néhány jól sikerült fényképet kérünk a kijelző paneljéről, a nyomógomb bekötéséről.

Várjuk Szerelők, és Üzemeltetők jelentkezését is, amennyiben Lifttabló gyártásra van szükségük.

Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.