Lift karbantartás, -felújítás
új lift építés, lift vezérlés gyártás és beszerelés, vezérlés gyártás, lift ajtó elektronika -javítás, -gyártás, lift tabló gyártás vezérlési alkatrészek forgalmazása

Cím: 1171 Budapest, Gömbvirág utca 78. | Tel.: +36 20 982 1205 | Mobil: +36 20 982 1205 | E-mail: innolift@innolift.hu

Lift használat engedélyezők

PROXY jogosítók gyártása, beszerelése.

Társasházi tapasztalatok alapján nagyon rövid időn belül megtérülő lift használat engedélyező rendszer beépítése, üzemeltetése, gyártása.

Lift utasítás engedélyező megoldások

A Lift utasítás engedélyezés lakóházakban alkalmas, a nem fizető lakók vagy az illetéktelen személyek lifthasználatának korlátozására. Ilyen berendezéseket több éve gyártottunk, általában teljes kiépítésben, a megrendelő házak közös képviselőinek beszámolói alapján, nagy sikerrel járnak a tartozások behajtásában. A berendezés több százezer forintos árát akár egy hónap alatt is kitermeli, és gátolja az adóságok újra termelődését.

Cégünk kétféle, alapjaiban eltérő megoldást kínál: egyik lehetőség a hívó és a belső tablóban, - vagy mellett - elhelyezett „proximity” olvasó, a másik megoldás a telefonhívással engedélyezhető felvonó használat, esetleg ezek kombinációja.

A proxymity olvasót vagy új tablókba, vagy különálló egységként kínáljuk. A vezérlés felöl vagy meglévő 12V DC feszültségre, vagy külön felszerelt tápegységre van szükség. A „kulcsok” biléta formájú TAGek (ejtsd teg) vagy igény esetén kártyák, melyeket egyedileg programozunk az adott lakáshoz.

A rendszer nagy előnye, hogy a kiadott tegeket nem kell nyilvántartani, hogy később esetleg törölni lehessen a kizárni kívánt lakókat, mert az általunk beprogramozott kód tartalmazza a lakás számot. A törlés a lakásszám alapján infratávirányítóval vagy legyártott teggel és törlő mesterkulccsal pár perc alatt elvégezhető. Így a megrendelő hosszú távon biztosíthatja, hogy a rendszer akár évek múlva is megfelelően ellássa feladatát.

Meghibásodás esetén a készülékeket nem kell újra programozni, vagy betanítani, mert az adat tároló IC-t másolni tudjuk, így helyre állítva az eredeti beállításokat.

A rendszer igénytől függően kiépíthető egy darab, a kabinban elhelyezett készülékkel, így csak a belső parancsokat tiltja, vagy a kabinban és a földszinten elhelyezett olvasóval, de a leginkább ajánlott az összes külső tablóba beépített olvasó.

Tovább olvas...

Kiépítési példák

Schindler gyűjtős vezérlésnél: A belsőtabló cseréje mikrokapcsolós szintjelzős rozsdamentes acéllemezből készült tabló, a proxymity olvasóhoz kiépített ablakkal. Irány és hívásnyugta jelzéssel szerelt rozsdamentes tablók a nyomógombok helyén az olvasóval.

Tablócserék nélkül bármilyen vezérléshez a tablók alá felszerelt készülékkel.

Teljes vezérlés cserénél az új tablók nyomógomb vagy szenzor helyett, kártyaolvasóval működnek. Az általunk árusított alkatrészekre egy év garanciát, a komplett vezérlésbe beépített alkatrészként 3 év garanciát vállalunk.

Telefonhívásos engedélyezés: A felvonó egy telefonszám felhívása esetén engedélyezi az utasítások fogadását. A hívásokért nem kell fizetni, mert a készülék nem veszi fel a telefont, csak a hívó felet azonosítja.

A készülék a gépházban van elhelyezve, és vezérléstől függően tiltja a külső és a belső utasításokat. A vezérlés adott esetben igényelheti a belső utasítás tiltás fel vezetékezését a gépházba.

Hátránya: A használók mindegyikének megfelelően kell használnia, és beállítania a telefonját. A hozzáférési adatokat az üzemeltetőnek hosszútávon is megfelelően kell nyilvántartani a későbbi esetleges törlésekhez. Mivel a készülék telefonkártyát használ ennek töltését vagy előfizetését folyamatosan fizetni kell, ez a rendszer karbantartás folyamatos költséget és odafigyelést igényel. A karbantartás elmulasztása a rendszer és a lift teljes leállásához vezet.

A nyilvántartást és a rendszer karbantartást – ami nem helyszíni munkát jelent – külön szerződés alapján vállaljuk. A telepítésben szintén segítséget tudunk nyújtani.

A rendszert akár telepítéssel együtt is tudjuk vállalni.

Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.