Lift karbantartás, -felújítás
új lift építés, lift vezérlés gyártás és beszerelés, vezérlés gyártás, lift ajtó elektronika -javítás, -gyártás, lift tabló gyártás vezérlési alkatrészek forgalmazása

Cím: 1171 Budapest, Gömbvirág utca 78. | Tel.: +36 20 982 1205 | Mobil: +36 20 982 1205 | E-mail: innolift@innolift.hu

Bemutatkozás

AZ ÉV FELVONÓ ÉPÍTŐELEME szakmai díj (Magyar Felvonó Szövetség és a LIFT-S egyesület - 2014)

Az Innolift Szerviz egyszemélyes Kft. 2013-ban, 25 év különböző, személyes közreműködésemmel működő vállalkozások tapasztalataira építve alakult. 2014-től átvettük a Csaplár Lift Kft által gyártott vezérlések és tablók további gyártását és alkatrész-ellátását.

Az általános liftes vállalkozások tevékenységén túl: - karbantartás, hibaelhárítás, felújítás, új lift építése - vállalkozásunk fő profilja a vezérlés- és tabló-gyártás.

Cégünk egy egyedi lift-megoldással és vezérléssel elnyerte 2014-ben a Magyar Felvonó Szövetség és a LIFT-S egyesület az ÉV FELVONÓ ÉPÍTŐELEME szakmai díját.

A szakmabeliek részére – alvállalkozóként – utólagos frekvenciaváltó beépítést, vezérlés cserét, és egyedi felvonó vezérlési megoldásokat is kínálunk. Szakmai körökben egyedüliként, az elektronikus ajtóhajtások cseredarabos javítását – bizonyos típusokra garanciával vállaljuk, vagy egyéb – a költséges cserét elkerülő - megoldást tudunk kínálni.

Cégünk fő erőssége a hosszútávon is javítható és csere-alkatrészekkel ellátott berendezések gyártása. Akár 18 éve szerelt vezérléseket és tablókat is ellátunk alkatrészekkel, egyes saját gyártmányú tablóelektronikáinkra korlátlan cseregaranciát vállalunk. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy termékeink javítása, vagy alkatrész-pótlása hosszútávon biztosított, így elkerülhetők az irreálisan magas javítási költségek.

Alakulásunk kezdete óta tagjai vagyunk a Lift-s Egyesületnek, ezen keresztül a Magyar Felvonó Szövetségnek is.